Varmepumpe luft til luft – i stedet for elradiator

20 juli 2021
Astrid Pedersen

Hvis du skifter de gamle og dyre elektriske radiatorer ud med smarte luft til luft varmepumper opnår du ikke blot en besparelse på op imod 70% på opvarmning af din bolig. Du får også en mere hensigtsmæssig fordeling af varmen i de enkelte rum.

Din luft til luft varmepumpe vil kunne styres ved hjælp af en app som du har installeret på din smartphone eller tablet. Så kan du tænde for varmen når du kører fra arbejde, og komme hjem til en opvarmet bolig.

På den måde undgår du varmespild. Din luft til luft varmepumpe renser luften gennem effektive filtre. Og du kan bruge din luft til luft varmepumpe som air condition når sommeren bliver lidt for varm.

Hvilken luft til luft varmepumpe skal jeg vælge?

Hvis du finder ideen om at spare mere end halvdelen af din varmeregning væk kan du således med fordel skrotte de dyre elovne til fordel for moderne luft til luft varmepumper. Du bør selvfølgelig altid sørge for at den luft til luft varmepumpe du vælger har en kapacitet som svarer til det rum den skal opvarme.

Der ud over bør du vælge en luft til luft varmepumpe fra et kendt og velrenommeret brand så du er sikker på at du får kvalitet for dine penge. Dette betyder dog ikke at din nye luft til luft varmepumpe kommer til at koste dig spidsen af en jetjager. Det er blot et spørgsmål om at finde det rette sted at købe den.

Hvor kan jeg finde en billig luft til luft varmepumpe?

Hos Billig Ventilation ApS kan du finde et stort udvalg af luft til luft varmepumper fra producenter så som Bosch, Panasonic og Mitsubishi. Og det til nogle af markedets absolut mest rimelige priser. Find din nye og energi besparende varmepumpe luft til luft hos billigventilation.dk

Flere Nyheder