Sådan køber du lejlighed på sikker vis!

28 oktober 2020
Anne-Mette Hansen

Drømmer du om at købe en skøn ejerlejlighed? Måske har du allerede fundet den helt rette? Så er det blevet tid til at alliere dig med en dygtig boligadvokat. Når du har handlet, skal du nemlig bruge en advokat både til tinglysning og til eventuel køberrådgivning, så du er sikker på, at handlen er, som den skal være. 

Skal du vælge den lokale advokat i byen? Det helt store advokatfirma? Eller kan du overveje at bruge en online boligadvokat? Læs meget mere her.

Sådan vælger du den rette advokat

Der er flere ting at overveje, inden du vælger en advokat til at bistå din bolighandel. Nogle af de ting advokaten skal sørge for er:

– Gennemgang af købsaftale

– Udarbejdelse af forbehold

– Korrespondance med mægler/bank

– Tinglysning af skøde

– Refusionsopgørelse

Der er faktisk en hel del ting, som advokaten skal sørge for. Derfor er det en god idé at vælge en advokat, du er tryg ved. Men også en prisfornuftig advokat. Der er nemlig så mange andre omkostninger forbundet med at købe ejerlejlighed. Og måske har du også solgt en anden bolig? Det har sikkert også været en dyr omgang. 

Online kan du finde mange boligadvokater. eBoligadvokat er en af dem. Her får du en fast og billig pakke til køb af ejerlejlighed, der inkluderer alle de vigtige elementer i købsprocessen. Læs mere om firmaet her: https://eboligadvokat.dk/koeb-af-ejerlejlighed/

3 gode råd til at køb af ejerlejlighed

Man kan give mange gode råd til førstegangskøbere såvel som personer, der har købt bolig flere gange. Nogle af dem er:

1. Vær sikker før du underskriver købsaftalen! 

2. Få byggeteknisk rådgivning, hvis du skal renovere lejligheden

3. Vælg altid køberrådgivning for at føle dig tryg 

Husker du disse tre råd, så er du altså godt på vej til at gøre et godt køb og få drømmelejligheden i hus! 

Flere Nyheder