Mobil covers – smart beskyttelse af smartphones

26 juli 2018
Astrid Pedersen
Mobil covers - smart beskyttelse af smartphones

Hvis der er noget, som kan betegnes som noller i særklasse – så er det at smadre sin helt nye smartphone. For det første er en smartphone sjældent en billig investering. Du har typisk givet flere tusinde kroner for din nye smartphone, og en del af den pris betaler du for dens smukke udseende og følsomme display. Når først din nye smartphone har været en tur i asfalten, er den med stor sandsynlighed færdig som forsanger – som man siger. Med et splintret display kommer du ingen vegne, og har telefonen fået en særligt hård medfart, risikerer du også, at elektronikken, som styrer kamera, mikrofon og højttaler, er røget sig en tur. Og så er der ingen vej uden om en dyr og tidkrævende reparation.

Undgå at smadre din smartphone – beskyt den med et mobil cover

Derfor er det helt sikkert værd at overveje at anskaffe et mobil cover, som sammen med beskyttelsesfilm kan forhindre, at telefonen splintrer, hvis du taber den ud af tasken eller lommen. Uden den nødvendige beskyttelse er din smartphone i fare for at blive helt og aldeles ubrugelig efter en tur i asfalten eller på badeværelses gulvet. Med beskyttelse i form af et mobil cover undgår du den dyre regning for reparationen, og din telefon holder sig smuk og blank.

Find billigt mobil cover og beskyttelsesfilm online

Hvis du er interesseret i at beskytte din smartphone mod splintring, ridser og skrammer, kan du med fordel lægge vejen forbi lux-case.dk og finde et billigt mobil cover. Du behøver ikke være nervøs for prisen – et mobil cover med tilhørende sikkerhedsfilm er langt billigere end den reparation, din smartphone skal igennem hvis du taber den. Og hos lux-case.dk får du oven i købet fri levering, uanset hvor meget eller lidt, du køber i den online shop.

Se hele udvalget af mobiltilbehør på lux-case.dk

Flere nyheder