Lad ikke dit traume bundfælde sig for meget, tal med en klinisk traumepsykolog i Odense

29 juli 2021
Anders Lundtang Hansen

Der findes en klinisk traumepsykolog, der blandt andet er god til at hjælpe dig med traumer og kriser, om det lige er kommet pludseligt, eller det efter længere tid er kommet op til overfladen og bevidstheden hos dig.

Der er tale om https://www.beredskabspsykologi.dk/psykolog-odense

Og dette sted bør du kontakte med det samme, når du skal have den bedste håndtering af det, som det kan gøre dig helt handlingslammet; give dig hukommelsessvigt, som du har fortrængt eller måske projiceret over på andre.

Faktisk har mange af os vænnet os til at have den slags traumer som unødvendige “venner”, som vi har sat i skak (tror vi), men som vi egentlig bare forsøger at døje dag ud og dag ind.

Den slags skal udredes, så man bedre kan håndtere sit eget liv, for det kan faktisk påvirke ens liv i så grumt et omfang, at man kan have svært ved at leve et normalt liv.

Få brugt med de grelle sager med denne klinisk traumepsykolog i Odense

Ved denne instans finder du hjælpen, der kan tage dig i hånden og forsigtigt hjælpe dig i retning med det, som du oplever – eller bare har vænnet dig til – tynger dig ned.

Det behøver sådan set ikke være et frygteligt barndomstraume, da det også kan være nogle forhold, man er blevet sat i eller endt i, som man ikke er vant til, men som alligevel har vendt op og ned på ens liv.

I de fleste forhold i livet får man hjælp til at klare det, indtil man kan klare det selv, og det gælder også store omvæltninger i livet, som man måske ikke havde set komme eller ønsket sig.

Der er en god idé at gribe ind med det samme, når man mærker, at der er noget galt, end at man tror, det bare går væk af sig selv.

Flere Nyheder