Hvornår skal jeg tage kontakt til en akut tandlæge?

10 juni 2021
Astrid Pedersen

Det er meget vigtigt at du kommer hurtigt af sted til tandlæge, hvis du pludselig får voldsomme smerter eller oplever kraftige blødninger fra dit tandkød. Spontant opståede smerter og blødninger kan nemlig indikere en tandbyld som er bristet, hvorved du kan risikere forgiftnings tilstande. Og så skal du selvfølgelig sørge for at opsøge en tandlæge hvis du ødelægger en tand, for eksempel i forbindelse med sport eller en ulykke.

Find den nærmeste akut tandlæge i Silkeborg

Hvis du befinder dig i Silkeborg og er kommet til skade med en eller flere af dine tænder kan du søge hjælp hos EBdent Tandlægeklinik ApS.

EBdent Tandlægeklinik ApS er din akut tandlæge i Silkeborg og kan således hjælpe med alt fra pludseligt opståede smerter og blødninger til ødelagte og flækkede tænder. Hos EBdent Tandlægeklinik ApS får du hurtig og professionel hjælp når du kontakter tandlægen med et akut opstået problem.

Du vil kunne komme til hurtigt og vil få et grundigt eftersyn af en dygtig og erfaren tandlæge inden selve behandlingen iværksættes. Uanset om der er tale om en tand skade opstået i forbindelse med et traume, eller om du har pådraget dig en akut betændelse i dit tandkød, kan EBdent Tandlægeklinik ApS hjælpe med den rette tandbehandling. Og hos EBdent Tandlægeklinik ApS er du altid i trygge hænder når det gælder dine tænder.

Uanset om EBdent Tandlægeklinik ApS er din faste tandlæge i Silkeborg eller om du har en anden fast tandlæge andetsteds er det vigtigt at den akutte tandbehandling følges op af et behandlings forløb. Du skal derfor på først kommende hverdag opsøge din faste tandlæge og få tjekket op på dine tænder og dit tandkød. Så vil din tandlæge kunne vurdere om der er behov for yderligere tiltag.

Du kan læse mere, og kontakte din akut tandlæge i Silkeborg via hjemmesiden ebdent.dk.

Flere Nyheder