Hvor meget skal du have fra Flos?

06 maj 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvor meget skal du have fra Flos?

Hvis du ikke lige ved, hvad der er tale om med Flos, så er det ikke en forkortelse for Candy Floss eller – desværre – nogle der giver gratis penge ud.

Men når du giver penge ud til Flos, så er de penge virkelig givet godt ud, for der er tale om et mærke, der beskæftiger sig med at lave alt fra klassiske lamper, progressive lamper og en kombination af disse.

Og de lamper fås i mange forskellige varianter, størrelser og former, så man altid kan finde et eksemplar, der passer lige til ens stil og indretning.

Desuden bliver firmaet ved med at lave flere forskellige og nye lamper, så du kan ende med at udfylde hele dit hjem eller dit firma med lamper fra Flos, så de passer sammen i stilarten – eller man netop kan overraske andre besøgende med, at der er tale om lamper af samme brand, men de alligevel er så forskellige at se på.

Men et spørgsmål er jo selvfølgelig, hvor mange lamper fra Flos man egentlig gerne vil have, hvor mange man har brug for og så selvfølgelig, hvad der er plads til, og især hvad der er råd til.

Alle disse aspekter passer desværre ikke altid helt sammen.

For nogle gange vil hjertet gerne have mere, end hvad fornuften siger, og så kan man høre brokkeriet fra ens pengepung over, hvad der reelt er råd til, og hvad man kan tillade sig at anskaffe.

Det duer jo ikke, man forkøber sig i en masse Flos-lamper, hvor flotte de end er, og så har man ikke plads til dem, eller man trækker sig helt ud på ens kassekredit, selvom Flos-lamper egentlig ikke er så dyre at anskaffe sig.

Så sæt dig ned og vær fornuftig med, hvad der rent faktisk kan lade sig gøre med, hvor mange lamper du sådan set skal bruge, hvor der er plads til dem, og hvad du har af kapital at gøre godt med.

Flere Nyheder