Her finder du en pålidelig elektriker i Viby

02 december 2019
Silje Hansen
Her finder du en pålidelig elektriker i Viby

En elektriker kan typisk hjælpe med mange forskellige opgaver. Det kan være alt fra de små opgaver, som at hænge en lampe op i hjemmet til at der skal laves helt nye el-installationer ved nye byggerier af huse og lejlighedskomplekser. Derudover kan du benytte en autoriseret elektriker til at få sparring, rådgivning og ikke mindst vejledning til, hvordan du kan energioptimere dit hjem. Der er kommet mange nye og kreative løsninger til hjemmet, som både giver nogle smarte funktioner til husstanden eller virksomheden, men som også er med til at du sparer penge på din elregning. Det kan derfor være en fordel, at involvere en professionel fagmand, når du overvejer at renovere din bolig eller bygge nyt. 

En elektriker er også en beskyttet titel. Det betyder blandt andet, at det er påkrævet at man har en gennemført uddannelse og faglig baggrund for at søge om en gældende autorisation. En autorisation er nødvendig, for at man som elektriker må ud føre el-arbejde for en virksomhed. Det får man tildelt af tilsynsmyndighederne, hvis man kan efterleve de nødvendige krav og høje standarder, der forventes af en autoriseret elektriker. Det skal løbende fornyes, for at du som kunde kan forvente, at din elektriker har den nødvendige viden, ekspertise og kendskab til den nyeste teknologi. 

Valg af elektriker

Når du skal vælge en elektriker, er der oftest mange om buddet. Det kan derfor være en jungle at skelne mellem de mange muligheder, der er at finde på markedet. Her udover kan det være svært at vurdere kvaliteten på de forskellige elektriker. En god indikation at gå efter er om den autoriserede elektriker er medlem af en garantifond. Det betyder at du som kunde er beskyttet af en garantifond, som går ind og dække de omkostninger der måtte være, hvis der opstår en skade, fejl, mangler eller sjusk i forbindelse med elektrikeren arbejde.

 

Flere Nyheder