Headhunting – et effektivt redskab til rekruttering

19 juli 2018
Astrid Pedersen
Headhunting - et effektivt redskab til rekruttering

Har du svært ved at tiltrække de rette medarbejdere til din virksomhed? Lider du og din virksomhed under, at det tager alt for lang tid at få besat de vigtige stillinger – og at de ansøgere, der er til disse stillinger, ikke har de rette kompetencer eller den fornødne erfaring? Så er du ikke alene. Danmark oplever i disse år en stor mangel på især højt specialiseret arbejdskraft inden for mange brancher – for eksempel IT, forskning, biotek og andre udviklings områder – og højt uddannede eksperter er i tilsvarende høj kurs. De kloge hoveder, du efterlyser, er efterspurgte over alt i det danske erhvervsliv – så hvis du føler, at du har svært ved at komme i nærheden af dem, er der intet odiøst i det.

Få besat dine nøglepositioner ved hjælp af headhunting

I gamle dag var headhunting i høj grad noget, man forbandt med store, etablerede – evt. multinationale – virksomheder. Men også mindre og mellemstore virksomheder og virksomheder i opstarts fasen har brug for nøglemedarbejdere i form af visionære ledere med erfaring, dygtige og udviklings orienterede specialister, og for den sags skyld teknikere og udviklere med stor ekspert kundskab. Det er disse medarbejdere, som skal løfte virksomheden ud over rampen, når først den har fået luft under vingerne, og har potentialet til at vækste.

Og derfor er det vigtigt, at netop din virksomhed får adgang til disse kompetencer, hvis den står foran denne udvikling. Alt i alt kan det godt betale sig for dig og din virksomhed at få kontakt til en dygtig og erfaren headhunter, som med baggrund i sit branche kendskab kan identificere nøjagtig de kompetencer, du har brug for i denne proces. På baggrund af denne viden, kan headhunteren ved hjælp af sit store netværk og sin adgang til en omfattende emnebank – en search and select database – hurtigt opsnuse de rette kandidater til din virksomhed.

Læs mere om headhunting på https://www.dedikation.dk/headhunting.aspx 

Flere nyheder