Få et forbedret holdspil med fodbold træningslejr

25 september 2018
Astrid Pedersen
Få et forbedret holdspil med fodbold træningslejr

Spiller du fodbold i din fritid, er du sikkert helt bidt af sporten. Langt de fleste mennesker, som dyrker en eller anden form for sport, ville gerne kunne sætte mere tid af til den – men det kan godt være vanskeligt, når man ikke er professionel. Der er mange ting, som skal passes ud over sporten, for eksempel jobbet, familien og mange øvrige forpligtelser. Men selv om fodbolden ”kun” er en fritidsinteresse, som du dyrker på amatør plan, bør du ind imellem følge dine drømme, og sætte lidt tid af til at komme tættere på dine holdkammerater og få mere fokus på din sport.

Gør som de professionelle spillere – tag på fodbold træningslejr med din klub

Drømmer du om at kunne rive en uge ud af kalenderen og bruge den på at forbedre din teknik – og måske endda, sammen med dine holdkammerater, at højne jeres team spirit og generelle niveau? Så kan du overveje, om ikke klubben skulle tage en tur på fodbold træningsrejse, bare i en uges tid. Det giver utroligt meget at få lov til at koncentrere sig om træningen – og kun træningen – i 5 – 10 dage i streg. Du kan forbedre din egen teknik og din individuelle kondition, og holdet som helhed kan lære meget mere om strategi og sammenspil. Når du booker et ophold på en fodbold træningslejr gennem Yak Sport til dig og din klub, får I ikke alene top professionel instruktion ved dygtige trænere – I får også alle måltider inkluderet i pakken samt vask af træningstøj og transport mellem hotel og trænings baner.

Fodbold træningslejr i luksuriøse omgivelser

Yak Sport samarbejder med hoteller i Tyrkiet, Portugal, Kroatien og Spanien, som tilbyder værelser og forplejning af fineste kvalitet. Samtlige måltider er sunde og nærende, og lever fuldt op til danske standarder. Du kan blive klogere på fodbold træningslejr og andre sportsrejse koncepter på yaksport.dk

Flere Nyheder