Få en forbedret teknik og et bedre team sammenhold på en svømning træningslejr

Har du en passion for det våde element, og tilbragte du gerne hver eneste time af din sparsomme fritid i svømmehallen? Har du ofte ærgret dig over, at der ikke var mere tid til rådighed, så du havde mulighed for at træne fokuseret, og arbejde i bund med din teknik og kondition? Og ærgrer du dig ofte over, at der ikke er mulighed for at reservere flere baner oftere i den lokale svømmehal? Så kan du med fordel overveje et ophold på en svømning træningslejr for dig selv og hele din svømmeklub, hvor I kan arbejde fokuseret med jeres sport i en uge eller mere – hver eneste dag.

Hvorfor skal vi tage på svømning træningslejr?

Hvis du og dine holdkammerater føler, at I ikke rigtig kommer videre med jeres træning fordi I kun har mulighed for at svømme fast et par gange om ugen, kan et ophold på en svømning træningslejr give jer rigtig meget. I får mulighed for hver især at dyrke konditions træning, som kan forbedre jeres individuelle timing, og træne teknikken til perfektion. På den måde kan I forbedre holdets samlede præstation, samtidig med at hvert enkelt hold medlem får en individuel forbedring af såvel styrke, kondition, og svømme teknik.

Samtidig får I mulighed for at holde 100% fokus på sporten uden at skulle tænke på hjemlige pligter så som indkøb, madlavning og øvrig husholdning. I kan møde top friske op til træning uden at have henslæbt otte timer på arbejdet, og uden at skulle tænke på at skulle hjem og vaske tøj, eller gøre rent: I bliver nemlig indlogeret på luksus hoteller, hvor alle måltider samt tøjvask og rengøring er en del af opholdet. Der ud over er transport også inkluderet i den samlede pris, så I kan komme til og fra de top ratede træningsbaner.

Du kan læse mere om svømning træningslejr på yaksport.dk

Astrid Pedersen