Få en forbedret teknik og et bedre team sammenhold på en svømning træningslejr

23 november 2018
Astrid Pedersen
image

Har du en passion for det våde element, og tilbragte du gerne hver eneste time af din sparsomme fritid i svømmehallen? Har du ofte ærgret dig over, at der ikke var mere tid til rådighed, så du havde mulighed for at træne fokuseret, og arbejde i bund med din teknik og kondition? Og ærgrer du dig ofte over, at der ikke er mulighed for at reservere flere baner oftere i den lokale svømmehal? Så kan du med fordel overveje et ophold på en svømning træningslejr for dig selv og hele din svømmeklub, hvor I kan arbejde fokuseret med jeres sport i en uge eller mere – hver eneste dag.

Hvorfor skal vi tage på svømning træningslejr?

Hvis du og dine holdkammerater føler, at I ikke rigtig kommer videre med jeres træning fordi I kun har mulighed for at svømme fast et par gange om ugen, kan et ophold på en svømning træningslejr give jer rigtig meget. I får mulighed for hver især at dyrke konditions træning, som kan forbedre jeres individuelle timing, og træne teknikken til perfektion. På den måde kan I forbedre holdets samlede præstation, samtidig med at hvert enkelt hold medlem får en individuel forbedring af såvel styrke, kondition, og svømme teknik.

Samtidig får I mulighed for at holde 100% fokus på sporten uden at skulle tænke på hjemlige pligter så som indkøb, madlavning og øvrig husholdning. I kan møde top friske op til træning uden at have henslæbt otte timer på arbejdet, og uden at skulle tænke på at skulle hjem og vaske tøj, eller gøre rent: I bliver nemlig indlogeret på luksus hoteller, hvor alle måltider samt tøjvask og rengøring er en del af opholdet. Der ud over er transport også inkluderet i den samlede pris, så I kan komme til og fra de top ratede træningsbaner.

Du kan læse mere om svømning træningslejr på yaksport.dk

Flere Nyheder