Dygtig juridisk bistand med din advokat Lemvig

25 september 2018
Astrid Pedersen
Dygtig juridisk bistand med din advokat Lemvig

Uanset din civilstand, din alder, dit køn, uddannelse eller arbejdsmæssige forhold, kan du med stor sandsynlighed forvente at få brug for en dygtig advokat mindst én gang i løbet af dit liv. Vi har næsten alle sammen været igennem forløb, hvor advokatbistand har været nødvendig – måske har vi ikke tænkt så meget over det, fordi advokaten har været tilknyttet en fagforening, et forsikringsselskab, eller den ejendomsmægler, gennem hvilken vi købte vor bolig. Og måske har du allerede oplevet at skulle klare en tvist med en arbejdsgiver ved hjælp af fagforeningens advokater – eller afgøre en forsikrings stridighed, for eksempel i forbindelse med en trafik ulykke, ved hjælp af de advokater, som er tilknyttet dit forsikrings selskab. Men hvad gør man, den dag advokaten ikke er givet på forhånd?

Vælg et advokathus, når du har brug for juridisk bistand

Det er for eksempel ikke sådan, at dit forsikrings selskab beskikker dig en dygtig advokat i forbindelse med skilsmisse, som kan tale din sag og sørge for, at du får den optimale bodeling eller de mest fordelagtige forhold i forbindelse med samvær og forældre myndighed. Og du behøver ikke at skulle stille dig tilfreds med en beskikket sagfører, skulle du ende som hovedpersonen i en straffesag. I arvesager kan et ligeledes være en fordel af have en nøgtern og uvildig advokat tilknyttet, således at der ikke kan være nogen tvivl om, hvem der er begunstiget og i hvilken retning. På den måde kan man undgå arvestridigheder, som kan føre til familiefejder og årelangt fjendskab og ulykke.

Er du usikker på, hvilken type advokat, du bør vælge til at bistå i netop dit sagforhold, er det en rigtig god idé at henvende sig til et advokathus. Ret&Råd Lemvig har samlet nogle af de mest kompetente jurister og advokater inden for hver deres fagområde – og skulle en sag være så kompleks, at den ikke kan varetages af blot én advokat, står der et helt hus fyldt med uddannede jurister til at tage sig af den. Bliv klogere på https://www.ret-raad.dk/om-ret-og-raad/kontorer/lemvig 

Flere nyheder