Drag på tennisrejser

27 juli 2018
Anders Lundtang Hansen
image

Hvad er egentlig fordelene ved at drage på tennisrejser? 

Det kan der være mange forskellige grunde til at gøre. Man kan drage på tennisrejse i den forstand, at man vil se nogle aktuelle tenniskampe blive spillet, eller man vil besøge nogle berømte tennisspillere- eller steder, der har relation til den nævnte sport.

Måske tager man bare på ferie, hvor det generelle omdrejningspunkt er emnet “tennis”. Så handler alt fra maden til aktiviteterne under ferien om den sport.

Man kan også tage på tennisrejse som enkelt individ eller i grupper for at blive bedre til at spille tennis, simpelthen lære at spille tennis og eventuelt gøre dette sammen med andre, der har samme mål, eller via nogle personer, der dyrker sporten professionelt og kan hjælpe en til at blive bedre.

Det afhænger alt sammen ganske enkelt af, hvordan man vælger at fortolke begrebet “tennisrejser”. Der findes faktisk firmaer, der specialiserer sig i at skabe tennisrejser på linje med almindelige rejsebureauer med udvalg af forskellige destinationer.

Så kan man bestille en rejse, hvor man får alt inkluderet såsom ophold, måltider og træning. Det er faktisk en tendens, der er ved at eksplodere herhjemme, hvor især tennisklubber vælger at lægge penge til at betale for sådan en rejse, så de komme ud under andre luftlag og få praktiseret deres kunnen og forbedre selvsamme i disciplinen at spille tennis.

Så er man pludselig ikke afhængig af det omskiftelige danske vejr, når man gerne vil træne sine tennis-evner, for man kan bare rejse ud som et hold og få sørget for forplejning og alle andre fornødenheder ved en tennisrejse.

Lige pludselig er der ikke tale om en turistrejse, hvor man slænger den fra morgen til aften, man får motioneret og øvet sig på de områder i den sport, man holder af.

Tennisrejser kan således yde mange forskellige formål afhængig af, hvad man ønsker med det.

Flere nyheder