3 ting du ikke vidste om en glarmester i Søborg

29 juni 2021
Johanne Hansen

3 ting du ikke vidste om en glarmester i Søborg

De fleste af os kender til de typiske erhverv såsom tømrer, smed, murer osv. Ja, vi har egentlig en hel klar idé om, hvad de laver og hvad deres arbejde går ud på. Men når alt, kommer til alt, er der rigtig mange ting, vi ikke ved om håndværkerne, og hvad de egentlig går og laver i deres daglige arbejde. 

En håndværker som oftest bliver glemt er for eksempel glarmesteren, som du måske tænker “visse vasse”, det kender jeg da også snildt det erhverv – meeen, der kan du godt tro om igen. Faktisk er der rigtig mange, der er i tvivl om, hvad en glarmester render og laver ud over, at man ved, at det har noget med glas at gøre. 

1: De behandler ikke kun glas 

En glarmester behandler nemlig også andre materialer såsom træ og aluminum, metal og så videre og så videre og så videre. Når de skifter ruden, er det vigtigt, at de kender og forstår det materiale, som glasset sidder fast i. Så ja, der går meget tid med glas, men der går ligeså meget tid med andre former for materialer i deres daglige arbejde.

2: De tager både store som små opgaver ind 

En glarmester kan hjælpe fra alt til en termorude til nybygning. Men de kan også sagtens skifte glasset i dit ødelagte spejl, der måske betyder meget for dig, og du derfor ikke bare kan købe et nyt. De laver ALT. 

3: Hjælper dig imod tyven

En glarmester kan også hjælpe dig med vejledning af sikkerhedsglas, når det kommer til udskiftning af vinduer. Han eller hun kan også vejlede dig i, hvor vinduet bedst er placeret i forhold til indbrud, hvis du står overfor en renovering for eksempel, hvor du ikke er så langt i processen endnu.

Flere Nyheder